Jäseneksi

Espoon Koirakerho tarjoaa jäsenilleen laadukasta ja ajantasaista koulutusta koko kauden (kesä- syys- ja kevätkausi) kestävien harrastusryhmien, erilaisten kurssien sekä eri lajien huippukouluttajien vetämien kurssipäivien muodossa. Jäsenenä saat alennuksia kursseista ja kurssipäivistä ja myös harrastusryhmien kausimaksut ovat varsin kohtuulliset. Halutessasi tietää tarkemmin Espoon Koirakerhon tarjoamista harrastusmahdollisuuksista, ota yhteys sinua kiinnostavan lajin lajivastaavaan.

Vaikka harrastuspaikat ovat suunnattuja vain jäsenille, jäsenyys ei automaattisesti takaa paikkaa harrastusryhmissä, vaan harrastuspaikkaa voi joutua jonottamaan. Myös suosituimmat kurssit ja koulutukset voivat täyttyä ilman, että kaikki halukkaat mahtuvat mukaan. Koulutukset (kurssit ja koulutuspäivät) ovat ensisijaisesti suunnattuja jäsenille, joten jäsenillä on lähes aina ennakkoilmoittautumisoikeus kerhon ulkopuolisille avoimiin koulutuksiin.

Harrastuspaikka edellyttää osallistumista seuran toimintaan talkoiden muodossa. Myös kurssipaikkoja tarjotaan ensin aktiivisesti seuran toimintaan osallistuville jäsenille.

Voit liittyä Espoon Koirakerhon jäseneksi lähettämällä vapaamuotoisen jäsenhakemuksen jäsensihteeri Kealle sähköpostitse osoitteeseen

jasenasiat@espoonkoirakerho.net

Laita hakemukseen myös hakijan nimi, kotipaikka sekä puhelinnumero, joita tarvitsemme jäsenrekisteriä varten.

Vuoden 2023 jäsenmaksut ovat seuraavat:
jäsenmaksu 35€
perheenjäsen 15€
nuorisojäsen (alle 18-vuotias) 10€
liittyminen 15€

Uuden jäsenen jäsenmaksu vuonna 2021 on siis 50€ (jäsenmaksu 35€ + liittymismaksu 15€).

Jäsenten yhteystiedot:
Muistathan laittaa jäsensihteerille (jasenasiat@espoonkoirakerho.net) ja oman lajisi lajivastaavalle AINA tiedon, kun yhteystietosi (erityisesti sähköpostiosoite ja puhelinnumero) muuttuvat. Ilmoittamatta jättäminen aiheuttaa sen, että tavoittamisesi (esim. syys- tai kevätkokouskutsu, jäsenmaksulasku) aiheuttaa ylimääräistä työtä tai se ei onnistu.